Online boekhouden

Wij bieden u als ondernemer de mogelijkheid om uw administratie online te regelen. Uw administratie overal te benaderen. Dat is eenvoudig, want met iedere PC, iPad, tablet of smartphone die toegang heeft tot internet, kunt u 24-uur per dag inloggen in uw eigen administratie. Bijvoorbeeld vanaf een andere vestiging, thuis, onderweg op uw vakantieadres of door uw medewerkers. Kortom, modern boekhouden vanaf iedere plek met elke internetbrowser. Altijd uw gegevens bij de hand en inzage in uw financiële situatie, waar u ook bent.

Voor ondernemers die alleen de cijfers van een administratie hoeven te raadplegen is er de module “Kijkfunctie”.

Kiest u ervoor om zelf uw administratie te beheren, maar vindt u het prettig als wij met u meekijken? Of wilt u juist dat wij ook een gedeelte van uw administratie beheren? Dan biedt online internetboekhouden voor u veel voordelen. Het is een snelle, betrouwbare en eenvoudige manier van administreren, waarbij u zonder hoge investeringen beschikt over de modernste administratieve applicaties. Uw tussentijdse beoordelingen zijn sneller en eenvoudiger te realiseren en meteen beschikbaar. Kortom: uw financiële situatie is actueler.

Online boekhouden in de cloud

Stel u bent een relatief kleine ondernemer die zijn/haar administratie en belastingen goed geregeld wil zien. De belangrijkste argumenten om uw boekhouding in “the cloud” (online) te gaan doen zijn: Tijdsbesparing, gemak, ondersteuning, advies en meer inzicht in uw administratie. Alleen deze voordelen geven al aan waarom het slim zou zijn om uw boekhouding online te gaan doen bij ons kantoor.

Direct besparen

Laat u nu informeren over de mogelijkheden van online boekhouden. Boekhouden in “the Cloud” (online) is boekhouden met uw online administratiekantoor direct bij de hand. Wij kunnen rechtstreeks meekijken in uw boekhouding en geven ondersteuning op het moment wanneer u dit nodig heeft.

Koppel uw boekhouding en verbeter uw rendement. Door de koppeling met banken, belastingdienst, kassa’s, webshops e.d. maakt u optimaal gebruik van de nieuwste ontwikkelingen die u veel tijd en dus geld besparen.