FinWork B.V. Administraties & Belastingen

IFD-Online.nl is een samenwerking tussen ISN Fiscale Dienstverlening en FinWork B.V. Administraties & Belastingen. Wij leveren professionele online dienstverlening op maat voor particulieren en kleine tot middelgrootte ondernemingen. Onze dienstverlening varieert van een uitgebreide begeleiding van de onderneming en verwerking van de complete administratie tot een minimale dienstverlening waarbij cliënt alle voorwerk verzorgt en wij alleen voor de afronding van de administratie, het samenstellen van de jaarrekening en fiscale aangiften, zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting e.d.

De vennoten van IFD-Online.nl hebben jarenlange ervaring opgedaan met particulieren en vrijwel alle typen ondernemingen van klein en middelgrote omvang.

Kwaliteit

Een goede service is het uitgangspunt voor onze onderneming. Een belangrijk deel van de werkzaamheden bestaat uit het verwerken van financiële gegevens, het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van alle mogelijke fiscale aangiften. Wij begeleiden en adviseren bij start en/of uitbreiding van uw onderneming.